Els hotels i restaurants han estat un dels sectors més afectats pel Coronavirus. El seu tancament ha provocat que hagin de reinventar-se, tant per sobreviure com per planificar la reobertura. La proposta del restaurat Hotel Hostal Sport de Falset per esquivar la crisi és portar a domicili els seus clàssics guisats i altres plats a la carta.
Marta Domènech, gerent i ànima de l’establiment, és qui va començar fent el repartiment de peus de porc, conill amb caragols, croquetes de ceps, galtes de porc, pollastre a la cassola… i molts més plats típics de la seva carta i de la cuina del Priorat que durant els dies de confinament “transporten al restaurant sense sortir de casa”. “La demanda és cada cop més alta”, apunta Domènech, qui assegura que “el repartiment arriba a Barcelona”. Tots els plats per emportar-se arriben a casa dels clients congelats i en porcions individuals.
La proposta inclou també la carta de vins de l'establiment, la qual conté més de 230 referències, tant de la DO Montsant com de la DOP Priorat, i d’altres regions vinícoles.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics