Cookie control
Dimecres, 01 d'Abril de 2020

El ple del Consell Comarcal del Priorat aprova el nou cartipàs

09 d'Agost de 2019, per Redacció
  • Una imatge de l'exterior del Consell Comarcal del Priorat

    Reusdigital.cat

El Ple del Consell Comarcal del Priorat ha aprovat aquest passat dijous el nou cartipàs per a la legislatura 2019-2023. Amb aquesta aprovació el nou govern del Consell (format per ERC-AM i JxCAT) inicia una nova etapa en què s'han distribuït els serveis en quatre grans àrees: Àrea de Serveis Generals, Àrea de Serveis a les Persones, Àrea de Promoció i Desenvolupament, i Àrea de Paisatge, Territori i Sostenibilitat. Després de l'elecció en el ple de constitució de Xavier Gràcia (ERC) com a president del Consell Comarcal del Priorat, la sessió d'aquest dijous 8 d'agost també ha servit per nomenar els vicepresidents de la institució, que a partir d'ara són: Carlos Brull, D'ERC-AM, com a vicepresident 1r; i Joan Carles Garcia, de JxCAT, coma vicepresident 2n).

Fruit d'aquests acords de govern Garcia també serà el president del Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat de Priorat-Montsant-Siurana. Dels quatre departaments en què queda distribuït l'ens supramunicipal, l'Àrea de Serveis Generals té adscrites les següents conselleries: Hisenda i Règim Interior; Transparència, Comunicació, i Noves Tecnologies i Cooperació Municipal. L'Àrea de Promoció i Desenvolupament inclou les conselleries d'Empresa, Formació i Ocuapció; Turisme i Promoció ; i Cultura i Esports. L'Àrea de Serveis a les Persones integra les conselleries de: Ensenyament i Transports, Serveis Socials, i Joventut.

Pel que fa a l'Àrea de Paisatge, Territori i Sostenibilitat, inclou les conselleries de: Agricultura, Medi Ambient, Paisatge i el PECT (Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial). Cadascuna de les àrees compta amb un coordinador, que són els següents: Àrea de Serveis Generals, Jaume Montalbo. Àrea de Serveis a les Persones, Salvador Olivé. Àrea de Promoció i Desenvolupament, Meritxell Cardona. I Àrea de Paisatge, Territori i Sostenibilitat, Ferran Mestres. Alhora, el vicepresident primer del Consell, Carlos Brull, serà l'encarregat de la coordinació de totes les àrees i conselleries.

Pel que fa a les persones responsables de cadascuna de les conselleries, el cartipàs ha quedat distrbuït de la següent manera: Conselleria d'Hisenda i Règim Interior: Joan Sentís. Conselleria de Transparència: Jaume Montalbo. Conselleria de Comunicació: Carlos Brull. Conselleria de Noves Tecnologies i Cooperació Municipal: Francesc Calpe. Conselleria d'Ensenyament i Transports: Judith Cubells. Conselleria de Serveis Socials: Lourdes Aluja. Conselleria de Joventut: Daniel Castaño. Conselleria d'Empresa, Formació i Ocupació: Lluís del Arca. Conselleria de Turisme i Promoció: Marta Camp. Conselleria de Cultura i Esports: Meritxell Cardona. Conselleria d'Agricultura: Ferran Mestres. Conselleria de Medi Ambient: Montserrat Castro. Conselleria del PECT: Ferran Piñol. Conselleria de Paisatge: Sergi Méndez.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics