Divendres, 14 de Desembre de 2018

El poble d'Escaladei serà l'escenari de la Festa del Vin Blanc

19 d'Octubre de 2017, per Jordi Siré
  • Imatge d'arxiu de la Festa del Vin Blanc

    Cedida

Els carrers i places del nucli d'Escaladei seran l’escenari de la novena edició de la Festa del Vin Blanc el pròxim dissabte 28 d’octubre. Un total de 7 cellers ja han confirmat la seva presència a la mostra d’enguany: Cellers de Scala Dei, La Conreria de Scala Dei, Celler Pasanau, Joan Ametller, Cellers Tane Vins, Burgos Porta i Celler Mas d'en Just.

La Festa del Vin Blanc porta el nom del vi dolç local sense graduació que antigament s’elaborava a la zona del Priorat en dates properes a la festivitat de Tots Sants i la Castanyada. Com cada any, aquesta mostra popular tindrà un espai reservat a la degustació de vin blanc perquè els curiosos i aficionats el puguin descobrir i adquirir. El tiquet de tast per poder degustar tant el vin blanc com els diferents vins dels cellers participants a la trobada tindrà un preu de 10 euros i inclou la copa, una bossa, una ampolleta de vin blanc del 2017 i 7 tastos.

Les activitats d’enguany tindran com a escenaris la plaça del Priorat d’Escaladei (tast de vins als estands dels cellers elaboradors de vi) i els carrers del poble amb parades d’artesans i productors locals. Podeu consultar la programació sencera en aquest enllaç. 

 

COMENTARIS (0)

Reportatges