Dilluns, 21 de Gener de 2019

El PSC denuncia que els 'arrenquen i destrossen' cartells a Falset

'Els socialistes no insultem ningú, no agredim ningú i no faltem el respecte a ningú', s'ha apuntat des del partit

12 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Un cartell socialista guixat, a la plaça de la Quartera de Falset

    Cedida

La portaveu socialista a l'Ajuntament de Falset i candidata del PSC a les eleccions del 21-D per Tarragona, Maria Jesús Sànchez, ha denunciat aquest dimarts "l'arrencada i la destrossa" dels cartells electorals que els socialistes havien distribuït a la capital del Priorat. "No es tracta d'un fet puntual sinó d'una destrossa sistemàtica de tots els cartells que havíem posat. Uns han estat arrancats i llançats, altres estan destrossats i també n'hi ha que han estat escarnits amb pintades i comentaris insultants".

El país de les tres 'R'

En aquests sentit, la portaveu del PSC ha expressat "la indignació de tots els socialistes per aquesta nova i lamentable manifestació d'intolerància i de menyspreu. Com podem fer campanya en llibertat i explicar les nostres propostes als nostres convilatans quan els nostres cartells i material de campanya es fa desaparèixer la via pública?", ha lamentat.

Al fil d'aquesta reflexió, Sànchez ha emfatitzat que "els socialistes no insultem ningú, no agredim ningú i no faltem el respecte a ningú. Al contrari, nosaltres volem ser la veu de la reconciliació entre catalans i de la solució que ens condueixi a la sortida d'un conflicte polític que porta a alguns a aquest nivell de radicalisme intolerant, realment molt preocupant", ha dit. 

"La nostra opció, liderada per Miquel Iceta, vol resoldre tot aquest embolic sense derrotar ni humiliar ningú. Volem que Catalunya sigui el país de les tres 'R': de la reconciliació, de la reconstrucció i del respecte. Els que ens insulten i ens escarneixen mai aconseguiran despertar l'odi a les nostres consciències", ha subratllat.

El PSC de Falset s'ha compromès a "redoblar esforços per fer arribar el missatge socialista de concòrdia i benestar social fins a l'últim racó del municipi". 

COMENTARIS (1)

Comentaris

Anonim......  12 de Desembre de 2017

La gent treu els cartells

La gent treu els cartells,perque esta molt contenta en vosaltres i sels penja al menjador de casa....
Sou la pitjot calaña qui hi ha a la capa de la terra. FALSOS.

Reportatges