Dilluns, 16 de Juliol de 2018

Falset mostra el seu patrimoni a una quarantena de persones d'arreu del país

L'acció s'inclou en el marc de la campanya 'Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir', d'àmbit català

09 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Foto de família dels visitants a Falset de l'activitat d'aquest passat dissabte

    Cedida

Una quarantena de persones d’arreu de Catalunya han gaudit, aquest passat dissabte, del programa que l’Ajuntament de Falset els ha preparat amb motiu de la campanya 'Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir'. Els visitants han estat els guanyadors del paquet d’activitats que Falset ha sortejat entre els veïns de la resta de poblacions de Catalunya i que van participar en aquesta acció de promoció comercial i turística, segons s'ha exposat des del consistori.

Durant la seva estada a Falset, els afortunats han esmorzat a l’absis del Castell amb gastronomia local, han visitat la Cooperativa Falset-Marçà (on han gaudit d'un tast) i han degustat productes de la terra a Priorat Natur. A banda, han fet una visita teatralitzada al Call Jueu.

El regidor de Promoció Econòmica del consistori falsetà, Antoni Muntané, ha incidt en el fet que “aquesta jornada ens permet mostrar els atractius culturals, patrimonials i turístics del nostre poble a gent vinguda d’arreu de Catalunya, convençuts que la seva estada els convertirà en prescriptors de Falset com una destinació que val la pena conèixer”.

En aquest sentit, Muntané ha agraït “el suport dels comerços i empreses locals que han col·laborat en l’organització de les activitats programades a Falset”. Muntané ha valorat també que “la campanya 'Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir' ens permet dinamitzar el comerç local durant un mes, i se suma a altres accions que emprenem o amb les que col·laborem al llarg de l’any per tal d’ajudar a mantenir ben viu el teixit comercial i econòmic del poble”. “Després de la resposta obtinguda els dos anys en els quals hem pres part d’aquesta iniciativa, tenim clar que volem seguir col·laborant-hi en properes edicions”, ha avançat el regidor.

COMENTARIS (0)

Reportatges