Dimarts, 19 de Juny de 2018

Falset participa de nou a la campanya comercial ‘Barris Antics’ durant el juny

21 de Juny de 2017, per Redacció
  • Imatge dels guanyadors de l'any passat

    Cedida

Aquest mes de juny torna, per segon any, la campanya 'Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir' a Falset. Es tracta d'una iniciativa comercial en la qual hi participen una trentena de poblacions catalanes, entre aquestes el poble prioratí.

El funcionament de la campanya es basa en uns cupons que es distribueixen entre els clients dels comerços al llarg del d'aquest mes, que permeten entrar en el sorteig dels diferents premis que ofereixen els municipis participants d'aquesta acció de promoció comercial.

Els guanyadors d'aquests premis s'escolliran en un sorteig el 8 de juliol, i una setmana després, el dia 15, es donaran a conèixer els noms dels afortunats. En el cas de Falset, el premi al que opten els clients de la resta de poblacions consta d'un esmorzar a l'absis del Castell amb gastronomia local, una visita i tast a la Cooperativa Falset Marçà, un tast de vins a Aguiló Vinateria, un tast d'olis i degustació de productes de la terra a Priorat Natur, una visita teatralitzada al Call Jueu i un present del territori. La data escollida perquè els premiats puguin gaudir d'aquesta intensa jornada que se'ls hi ha preparat a Falset és el dia 7 d'octubre.

A banda d'això, en el cas dels veïns de Falset, aquests optaran a guanyar els premis que ofereixen les 33 poblacions restants que també participen de la campanya.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Falset, Antoni Muntané, apunta que "després de la resposta obtinguda el passat 2016 vam tenir molt clar que ens hi tornaríem a sumar". "D'una banda, ens va ajudar a dinamitzar el comerç a la població durant un mes i, de l'altra, ens va permetre mostrar durant una jornada els atractius culturals, patrimonials i turístics de Falset a gent vinguda d'arreu de Catalunya", conclou Muntané.

COMENTARIS (0)

Reportatges