Dimarts, 19 de Juny de 2018

Indignació a Cornudella de Monsant pel tancament de l'únic caixer del poble

L'Ajuntament ofereix al BBVA espais municipals per recuperar l'oficina

13 de Juliol de 2017, per Redacció
  • El BBVA ha hagut de tancar el caixer per la finalització del contracte de lloguer de l'espai

    Cedida

L’Ajuntament de Cornudella de Montsant ha mostrat la seva "disconformitat i indignació" perquè finalment, aquest dimarts, s'ha tancat l'únic caixer automàtic del poble, i a més, en plena temporada turística. L'alcalde, Salvador Salvadó, ha afirmat que “la desaparició del caixer es produeix en plena temporada turística, quan Cornudella i Siurana es troben plens a vessar. A més perjudica molt especialment els pensionistes a l'hora de retirar diners i fer altres gestions, a més dels comerços i empreses de la vila i del terme”.
 
El consistori va ser informat el passat divendres, 7 de juliol, del tancament del caixer automàtic del banc BBVA, un tancament que directius de l’entitat van informar que es faria efectiu aquest dimarts, 11 de juliol, com així ha estat. Segons van comunicar directius del banc a l’alcalde en una reunió mantinguda a l’Ajuntament, el tancament s’ha produït per la no renovació del contracte de lloguer de l’immoble que el BBVA té llogat al carrer de l’Església, en una notificació rebuda el 3 de juliol.
 
L’Ajuntament ha exigit al BBVA que obri un altre caixer a Cornudella de Montsant pels greus perjudicis que això comportaria. I segons el consistori, el banc "no podrà obrir-lo a l’agència que té al carrer de les Bodegues, a l‘'Estanc, per qüestions d’impossibilitat d’espai i no veuen factible obrir-lo en un altre punt del poble".
 
Donada la resposta obtinguda, el consistori ha adreçat un escrit a l'entitat oferint espais municipals per a acollir el caixer i està a l'espera de la seva resposta. Concretament, ha ofert el Casal d'Avis i un espai del propi edifici consistorial.
 
Fa dos mesos es va aconseguir aturar la decisió presa pel banc de treure el caixer gràcies a una recollida de signatures. En el cas actual, però, la marxa es deu a un motiu aliè al banc.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)

Comentaris

Joan  14 de Juliol de 2017

Això diu molt del BBVA.......

.....i això mereix una resposta contundent de tots aquells que tinguin un compte en aquest banc Personalment ja no vull cap mena de relació amb aquest banc. Tant de bo el Salvador es pogués posar d´acord amb "la caixa". Es una banca d´ aquí i potser aniríem millor.

Joan Anton Carricondo Oyonate  13 de Juliol de 2017

No tenen cura de la gent

És una puta vergonya que amb les manipulacions comptables, presumptament, i desgavells mobiliaris, amb el suport del 'Gobierno de España, Ñ, no atenguin no entenguin que hi ha necessitats entre els humans. Tot no pot ser un compte de resultats que, potser, en uns anys estigui sota zero.

Reportatges