Dilluns, 18 de Febrer de 2019

La Diputació impulsa la construcció de la nova escola de música de Falset

El president, Josep Poblet, ha visitat les obres d’adequació de l’edifici ‘Can Magrinyà’, que donarà servei a alumnes de tota la comarca

15 de Juny de 2018, per Redacció
  • El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet amb representants municipals de Falset

    Cedida

Falset tindrà un nova escola de música el curs vinent. La Diputació de Tarragona ha impulsat, a través d'una aportació de 100.000€ i de la redacció del projecte, la construcció d'aquests nous equipaments, que donaran servei a veïns de tota la comarca. Poblet ha visitat les obres acompanyat del diputat delegat de Cultura de la Diputació, Joan Olivella; del diputat Carles Ribé; l'alcalde del municipi, Jaume Domènech, i membres de la corporació municipal.

Amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de la comarca del Priorat i d'impulsar-ne la formació musical de joves i infants, la Diputació de Tarragona va signar un conveni l'any 2016 amb l'Ajuntament de Falset per fer possible la construcció d'unes instal·lacions adequades per a l'Escola de Música de Falset, llargament reivindicades. Falset compta amb una escola de música estable des de l'any 1983, gestionada per l'Associació Musical Vila de Falset. L'escola té actualment 11 professors i una setantena d'alumnes de gairebé tots els pobles de la comarca.

Josep Poblet ha destacat que aquesta actuació “s'alinea amb els objectius estratègics de la Diputació, atès que fomenta l'accés a l'educació, i en especial a la formació musical”. L'objectiu final és que la música tingui el seu espai de desenvolupament arreu del territori.

COMENTARIS (0)