Dimecres, 25 d'Abril de 2018

La DOP Avellana de Reus participa als Divendres DiVins

La quarta edició comptarà amb set denominacions d’origen del Camp de Tarragona i l’Ebre

28 de Juny de 2017, per Infocamp.cat
  • La primera parada dels Divendres Divins serà a la Cartoixa d'Escaladei el proper 30 de juny

    Cedida

Torna una nova edició dels Divendres DiVins amb un total de set denominacions d’origen del Camp de Tarragona i l’Ebre –DO Tarragona, DO Penedès, DO Conca de Barberà, DOQ Priorat, DO Terra Alta, DO Montsant i DO Catalunya-. Enguany, es podrà gaudir des del 30 de juny fins l’11 d’agost i, com a novetat, el Consell Regulador de l’Avellana de Reus també ha volgut col·laborar oferint degustacions d’avellanes per acompanyar el tast de vins.

Aquesta iniciativa, que arriba a la quarta edició, té com a objectiu posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori alhora que amb els grups d’artistes de la plataforma Territoris Creatrius: “La nostra voluntat és potenciar els espais territorials, les diferents denominacions d’origen i també els artistes del nostre territori que oferiran una selecció de la seva feina”, ha remarcat el director dels Serveis Territorial de Cultura, Jordi Agràs.

Des de l’organització també s’ha volgut recordar que les diverses activitats d’aquest cicle són limitades en quant a afluència del públic. Per això, es recomana adquirir les entrades al preu de cinc euros de forma prèvia a cadascuna de les set DO’s organitzadores de cada sessió. A més, els organitzadors mantenen, enguany, els diversos sortejos de lots de vins entre tots aquells que acudeixin a les set sessions dels Divendres DiVins.

Espais patrimonials

La primera parada serà el 30 de juny a la Cartoixa d’Escaladei on, a partir de dos quarts de 8 de la tarda, es podrà fer una visita comentada a aquest espai i, posteriorment, tindrà lloc el tast de vins de la DOQ Priorat amb una proposta artística a càrrec de Sergi Espaza i Comanyia. Les properes propostes seran al Monestir de Poblet –amb DO Conca de Barberà-, el Museu Arqueològic Pretori Tarragona –amb DO Tarragona-, al Castell d’Escornalbou –amb la DO Catalunya-, al Monestir de Santes Creus –amb CRDO Penedès-, al Museu Llula Pérez de Marcà –amb la DO Montsant- i el Celler de Pinell de Brai –amb CRDO Terra Alta-.

Respecte a les actuacions, es comptarà amb Leitmotiv, Epitet Trio, Olijazz, Artrio, Grup Musical RCS i Laura Garí.

COMENTARIS (0)

Reportatges