Dissabte, 23 de Març de 2019

L'artista hispanobrasiler Erb Mon pintarà un mural a Falset

Ha realitzat, entre d'altres, peces per al Museu Guggenheim de Bilbao

04 de Juny de 2018, per Redacció
  • Un dels murals d'Erb Mon a Bilbao

    Cedida

El pintor i muralista hispanobrasiler Erb Mon serà els dies 5 i 6 de juny a Falset per crear, en col·laboració amb els joves del poble, una obra d''street art' al carrer Bonaventura Pascó. Erb Mon, que ha realitzat centenars de peces i murals durant els darrers anys per a institucions i marques com el Museu Guggenheim de Bilbao o Heineken, participarà en aquesta obra artística col·laborativa impulsada per l'Espai Jove de Falset, en el marc de la seva programació anual.

L'artista concep aquest taller com una experiència creativa en la qual els joves s'hi han de sentir involucrats, perquè es facin seva l'obra resultant. Alhora, també vol transmetre'ls el valor de l'ofici, mentre els convida a jugar amb l'abstracció, el color i la geometria de l'espai. L'esbós de l'obra ja ha estat definit, també en col·laboració amb els joves, que han proposat una temàtica que gira al voltant de Falset i els seus elements festius. Aquest esbós es traslladarà al mur del carrer Bonaventura Pascó el dimarts i dimecres, 5 i 6 de juny a les 5 de la tarda.

L'obra d'Erb Mon i els joves de Falset serà la segona d'street art que decorarà el poble després que l'artista local Marina Capdevila hi pintés enguany un mural de grans dimensions. A banda d'aquesta activitat amb Erb Mon, l'Espai Jove de Falset, que en paraules de la regidora Núria Borja "s'està convertint d'ençà de la seva recent creació en un espai d'aprenentatge i oci", també ha programat altres propostes per aquest mes de juny.

La primera, un 'skatepark', que va tenir lloc divendres passat al Castell, i les properes seran una sessió de cinema a la fresca, el dia 15 amb la pel·lícula 'Barcelona nit d'estiu', i una festa d'inici d'estiu, el dia 22. Totes les activitats organitzades per l'Espai Jove tenen en compte l'opinió i conviden a la participació dels nois i noies de Falset. Al marge d'aquestes activitats ja calendaritzades, l'Espai Jove, que depèn de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament, també treballa en l'organització de diversos tallers i propostes per a l'estiu així com en l'organització de la Setmana Jove que tindrà lloc del 7 al 10 d'agost.

COMENTARIS (0)

Reportatges