Divendres, 27 d'Abril de 2018

Meritxell Martorell substitueix a Fina Palomar com a alcadessa de la Morera de Montsant

09 de Juny de 2017, per Redacció
  • Fina Palomar i Meritxell Martorell

    Cedida

El passat divendres, 2 de juny, es va dur a terme el canvi d'alcaldia a La Morera de Montsant, municipi amb dos nuclis de població: La Morera de Montsant i Scala Dei. Meritxell Martorell és la nova alcaldessa, que substitueix a Fina Palomar, qui ha ocupat el càrrec els primers dos anys de legislatura.

Ja en campanya electoral, el grup d'ERC plantejava que si resultava la candidatura més votada, es repartiria l'alcaldia dos anys per un candidat de La Morera i dos anys per un d'Scala Dei. Aquesta proposta obeïa al fet de que sempre ha ocupat l'alcaldia una persona del nucli de La Morera. Les votacions en aquest municipi de menys de 250 habitants són segons el sistema de llistes obertes i Meritxell Martorell (ERC), resident a Scala Dei, va ser la candidata més votada, seguida a quatre vots per Fina Palomar (ERC), que viu a La Morera. Així, aquest canvi a l'alcaldia obeeix al compromís contret a l'inici de la legislatura. 

Fina Palomar continuarà com a primera tinent d'alcaldessa i regidora d'Urbanisme i manteniment. Des de fa un any, és també directora dels Serveis Territorials de Justícia de Tarragona. 

Meritxell Martorell, nascuda l'any 1989, va guanyar les eleccions amb 25 anys i ha estat, fins ara, primera tinent d'alcaldessa i regidora de Cultura i acció social, Promoció econòmica, Comunicació i participació ciutadana. Té les seves arrels familiars a Scala Dei. És educadora infantil i ha treballat durant 9 anys a la Cartoixa d'Scala Dei. Ara assumeix l'alcaldia de La Morera de Montsant amb 27 anys.

COMENTARIS (0)

Reportatges