Dissabte, 15 de Desembre de 2018

Més de 100 persones assisteixen a la inauguració de l’exposició 'Ramsés II i la Nefertari' a Cornudella

La mostra romandrà al municipi fins el 28 de novembre

06 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge del públic assistent a la inauguració de l'exposició fotogràfica 'Ramsés II i la Nefertari' que va tenir lloc el passat 3 de novembre a Cornudella de Montsant

    Cedida

Un centenar de veïns i veïnes de Cornudella de Montsant van assistir a la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Ramsés II i la Nefertari’ impulsada per la Galeria d’Art Fefu Forés de Tarragona, del Grupo Rosell, i pel seu autor, el fotògraf Josep Maria Cohí. La mostra, després d’haver estat exposada a la galeria d’art tarragonina, aterra ara al Priorat a l’Ajuntament de Cornudella del Montsant on romandrà fins el 28 de novembre. ‘Ramsés II i la Nefertari’ és un recull d’espectaculars imatges de tot el procés creatiu de la nova parella de gegants egipcis tarragonins que van ser presentats en societat en les passades festes de Sant Magí a càrrec de la Colla Gegants del Passeig Torroja.

Fefu Forés és una iniciativa de l’empresa tarragonina Grupo Rosell que es posa a disposició d’artistes i creadors locals –individuals i col·lectius- per tal que puguin donar a conèixer la seva obra al públic tarragoní i als visitants de la Part Alta de la ciutat. En les pròximes setmanes, Fefu Forés inaugurarà una nova exposició per al gaudi dels amants de la cultura a la capital tarragonina.

COMENTARIS (0)

Reportatges