Dissabte, 15 de Desembre de 2018

Porrera suspèn els actes de la festa major com a protesta 'per la violència judicial' de l'Estat espanyol

06 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'arxiu de la Festa Major de Porrera

    Cedida

L’Ajuntament de Porrera, junt amb les entitats organitzadores i els veïns del municipi, han decidit en una reunió celebrada el passat divendres anul·lar tots els actes de la festa major previstos per als dies 10, 11, 12 i 13 de novembre com a protesta per "tota la violència judicial i la venjança política de l'Estat espanyol". 

En comunicat, argumenten que "creiem que hem d'actuar denunciant tota aquesta agressió als nostres representants legítims, empresonats per les seves idees i per complir el mandat democràtic del poble". Des del consistori priorati afegeixen que són moments "de lluita per garantir la llibertat". 

"Tota la solidaritat amb els presos polítics, amb els exiliats i amb tots els perseguits per defensar les seves idees i les seves famílies", conclou el comunicat. A més del diputat de Junts pel Sí (JxSí), Lluís Llach, també hi té vincles personals amb el poble el conseller Josep Rull.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  06 de Novembre de 2017

Un poble magnífic a l'alçada!

Qui no conegui aquest poble val la pena que hi vagi. Un cop més està als primers llocs de la sensatesa i el domini de la raó i els valors més humans. Enhorabona.

Reportatges