Dimarts, 26 de Març de 2019

Sessions formatives per als més joves a Falset

Tècniques d'estudi, gestió de les emocions i motivació personal, entre les qüestions que es tractaran des d'aquest divendres

14 de Març de 2018, per Redacció
  • Les accions formatives s'adrecen als joves prioratins

    Cedida

El nou Espai Jove de Falset acollirà properament quatre sessions formatives organitzades per l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament. La primera sessió, 'Tècniques d’Estudi', tindrà lloc aquest divendres, 16 de març, i tractarà sobre les bones pràctiques que poden ajudar els joves a millorar el seu rendiment acadèmic.

El 20 d'abril es durà a terme la segona de les sessions programades. En aquest cas, i sota el títol 'Jo sento, em sents?', la formació versarà sobre les emocions, sobre com identificar-les i gestionar-les. La tercera sessió, “Selfie”, abordarà el 4 de maig qüestions relatives a l’autoestima, l’autoconcepte i l’autoimatge dels joves.

Finalment, la darrera jornada, 'Jo puc, tu pots?', serà l’11 de maig i oferirà consells per incrementar la motivació personal. L’organització d’aquestes sessions formatives s’emmarca "en la necessitat de proporcionar als joves del municipi informació de contingut social, cultural i de l’àmbit de la salut", han destacat fonts municipals.

Totes les sessions formatives són gratuïtes i tindran lloc al nou Espai Jove de Falset que es troba al pavelló poliesportiu de 5 a 7 de la tarda. Per a més informació, els joves poden posar-se en contacte amb l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat (977 83 01 19; mvernet@priorat.cat) o amb l’Espai Jove de Falset (627 04 92 17; joventut@falset.org).

COMENTARIS (0)