Cookie control
Dimecres, 26 de Febrer de 2020

Què faries amb dos pams de corda?

24 d'Octubre de 2013, per Àngela Tello

Enguany, per primer cop, des de la regidoria de Participació i Ciutadania hem organitzat l’Espai Entitats Reus, una nova iniciativa per reforçar i promocionar el teixit associatiu de la ciutat, concentrat en dues jornades: el 25 d’octubre, al local de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, dirigit a les pròpies entitats; i el 26 d’octubre a la plaça del Mercadal, oberta al conjunt de la ciutadania.

Aquest nou esdeveniment és fruit del treball continuat de la regidoria per enfortir les entitats i les associacions de Reus, i no s’acaba el dissabte 26 d’octubre, sinó que tindrà continuïtat amb actes posteriors i durant tot l’any a través del portal Entitats, que us animo a consultar: www.espaientitatsreus.cat.

En la nostra societat actual sovint centrem l'atenció en els recursos materials, que són importants, però no tant com ens pensem. Les persones som molt més importants. Les bones idees, la imaginació, l'entusiasme, la creativitat, la solidaritat, la preocupació pels problemes de la nostra ciutat i del món, la capacitat de treballar en equip, etc. Totes aquests aspectes tenen un valor incalculable. Per això, dins de l’Espai Entitats hi ha convocat el concurs de fotografia Què faries amb dos pams de corda? amb l'objectiu que els participants facin servir l'enginy i la imaginació com ho fan les entitats en el seu dia a dia per tirar endavant els seus projectes.

Ara és el moment de buscar noves oportunitats i de fer un repàs a la nostra trajectòria i explorar, a través de l’enginy i la imaginació, nous camins, tant a nivell personal com a nivell de les entitats. Cal establir sinergies entre tothom, i també entre les entitats i els seus membres perquè, com s'acostuma a dir, "la unió fa la força".

Reus ha destacat des de fa segles, i ho continua fent ara, entre les ciutats de Catalunya per tenir una societat civil activa, com es posarà de manifest a l’Espai Entitats.

Per això, com a regidora de Participació i Ciutadania, vull reconèixer públicament, un cop més, la tasca diària de totes les persones que formen part de les entitats de la nostra ciutat i agrair la seva implicació en aquest nou projecte. I convidar tothom a visitar l’Espai Entitats el proper dissabte, 26 d’octubre, perquè entre tots, fem ciutat.

Àngela Tello és regidora de Participació i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics