Divendres, 19 d'Abril de 2024

1.300 alumnes participen en la Gran Nadala de Canal Reus TV

El vídeo oficial s’emetrà el 12 de desembre al programa ‘Va com va’

28 de Novembre de 2019, per Redacció
  • La cantada ha tingut lloc a la plaça Mercadal

    Canal Reus TV

Aquest dijous 28 de novembre la plaça del Mercadal ha acollit la 8a edició de la Gran Nadala de Canal Reus TV, un acte que reuneix la majoria d'escoles de la ciutat. Enguany hi han participat 1.300 els nens i nenes, que han interpretat "El noi de la mare" sota la direcció musical de Jordi Salvadó.

El vídeo oficial de la Gran Nadala s'emetrà el pròxim 12 de desembre al programa "Va com va" de Canal Reus. Durant tot el Nadal es podrà veure a Canal Reus i també a la pàgina web de l'emissora local.

Les 29 escoles participants són: Puigcerver, Maria Rosa Molas, Aura, Ciutat de Reus, Sant Bernat Calvó, Pi del Burgar, Rosa Sensat, La Salle, Rubió i Ors, Cèlia Artiga, Prat de la Riba, Maria Cortina, Sant Pau, La Vitxeta, La Presentació, Collège Français, Pare Manyanet, Els Ganxets, Sant Josep, Teresa Miquel, Mowgli, Arce, General Prim, Marià Fortuny, Isabel Besora, Eduard Toda, Misericòrdia, Montsant i Pompeu Fabra.

Canal Reus TV, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus, organitza aquesta cantada conjunta en què els escolars de la ciutat donen la benvinguda al Nadal. L'acte també compta amb el patrocini de Borges i la Creu Blanca.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics