Dijous, 25 d'Abril de 2024

Joves de Reus confeccionen més de 12.000 grues de paper solidàries

Un total de 216 escoles de Catalunya han participat en la campanya solidària '1 Origami 1 euro'

20 de Desembre de 2016, per Redacció
  • Diversos alumnes confeccionen origamis per la iniciativa

    Fundació Mútua General de Catalunya

La Fundació Mútua General de Catalunya ha tancat una nova edició de la campanya solidària '1 Origami 1 Euro', amb la participació de més de 86.000 nens i nenes de Catalunya, que han confeccionat més de 330.000 grues de paper (origamis). A Reus, 2.000 alumnes de quatre centres educatius han participat en la iniciativa amb la creació de 12.600 origamis.

Amb el propòsit de compartir un desig solidari, el projecte solidari de la Fundació Mútua Catalana trasllada la tècnica mil·lenària de l'origami i els seus valors a més de 215 escoles d'arreu de Catalunya. Com a novetat d'enguany, la Fundació ha recollit per part dels centres educatius gairebé 100 'Senbazurus', conjunts de 1.000 grues de paper unides en un sol lligam. D'aquestes, 6 han estat fetes alumnes de Reus.

La confecció de milers d'origamis solidaris es transformaran en un donatiu de 50.000 euros per a tres entitats catalanes: AFANOC, la Fundació Dr. Iván Mañero i La Marató de TV3. Les mateixes escoles adherides a la campanya han estat les encarregades d'escollir el projecte amb el qual han volgut col·laborar.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics