Dimecres, 20 de Juny de 2018

23 professors d'escola es jubilen aquest curs a Reus

Han rebut una reproducció de l'escul de la rosta de la ciutat

07 de Juny de 2017, per
  • Foto de família de l'acte de reconeixement als docents jubilats aquest any

    Cedida

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, juntament amb altres membres de la corporació municipal, han ofert aquest dimecres 7 de juny, una recepció als docents que s’han jubilat aquest curs 2016-2017. L'alcalde esl ha lliurat una reproducció de l'escut de la rosa de Reus que apareix en una de les façanes de l'edifici de l'Escola Prat de la Riba, que aquest any commemora el seu centenari.

El complex escolar realitzat per l'arquitecte reusenc Pere Casellas entre 1908 i 1917 forma part de l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. La reproducció és obra de la ceramista Sandra Ovejas i s'ha fet amb la mateixa tècnica de l'època, estarcit i pintat a mà amb cobalt sobre una base blanca d'estany.

Els professors que es jubilen són Mercè Represa, Josep Puchol, Irene Moyano, Rosa M. Boqué, Montserrat de Grado, Pepi Ruiz, Francisca Lozano, Assumpció Pellisé, Àngels Benet, Miraculosa Miró, Núria Güell, Francesc Mestre, Joan Anglès, Bibiana Leno, Josep Pagès, Pilar Lahoz, M. Teresa Villanova, Martín Martínez, Lluís Calderó, Carme Màdico, Carme Saiz, Mari Mestre i Pilar Coca.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  07 de Juny de 2017

Una bona etapa de la vida!

Lluitar dia rere dia amb els alumnes dels diversos graus no és pas una activitat sense empremta. Les llavors es veuen al cap del temps. Queixes, discussions, càstigs, premis i alegries queden enrrere i la majoria agraeix la tasca. Felicitats i bona vida.

Reportatges