Dimarts, 23 d'Abril de 2024

70.482 reusencs estan cridats a les urnes aquest diumenge

Reusdigital.cat oferirà els resultats a la ciutat, a partir de les 8 de la tarda

23 de Juny de 2016, per Redacció
  • Un reusenc vota a les eleccions espanyoles del passat 20 de desembre

    Fabián Acidres

L'Ajuntament de Reus mobilitzarà, aquest diumenge, un ampli dispositiu de mitjans humans i materials de cara a les eleccions espanyoles. Els avanços de participació i l'escrutini a Reus es podran seguir, com en altres convocatòries, a través del web eleccions.reus.cat, així com al perfil oficial de l'Ajuntament de Reus a Twitter i Facebook, amb l'etiqueta #EleccionsReus. Les dades de participació s'actualitzaran a les 2 del migdia, les 6 de la tarda i les 8 del vespre. Posteriorment, es donaran els resultats, que es podran seguir a través de Reusdigital.cat.

Cal tenir en compte que totes les dades donades les haurà d'oficialitzar la Subdelegació del Govern de l'Estat. El cens per a aquesta cita electoral és de 70.482 persones. D'altra banda, l'Ajuntament de Reus instal·larà a l'Oficina del Padró d'habitants (a l'antic hospital) el centre de control censal. Des d'aquest punt, i al llarg de tota la jornada electoral, s'informarà i s'atendran de manera presencial els dubtes de la ciutadania en qüestions relacionades amb el cens al llarg de tota la jornada electoral. L'Ajuntament de Reus també destina treballadors municipals a tots els col·legis electorals per informar i resoldre els possibles dubtes de la ciutadania sobre les dades del cens.

A fi i efecte que la jornada electoral es desenvolupi amb tota normalitat i sense incidents, un total de 122 persones de l'Ajuntament treballaran el dia de les eleccions. Abans, dissabte, un equip de muntadors i el personal de la Brigada Municipal posarà a punt les taules i els col·legis electorals. Els treballadors que es mobiltizaran són 43 representants de l'Administració als col·legis; 13 persones en punts d'informació; 53 agents de la Guàrdia Urbana; 2 conserges; 2 persones del Servei de Tecnologies de la Inforamció i Telecomunicacions; 2 persones de Secretaria; 4 persones de la Direcció de Comunicació Corporativa, i 3 persones del departament de Població.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics