Acaba la renovació dels paviments enjardinats a la plaça de la Llibertat

També han finalitzat els treballs per instal·lar jardineres a la plaça de la Farinera

02 de Març de 2017, per Redacció

  • Els paviments enjardinats de la plaça de la Llibertat tenen nova gespa

    Cedida

  • Imatge actual de la plaça de la Farinera

    Cedida

La regidoria de Via Pública ha finalitzat els treballs de remodelació dels paviments enjardinats de la plaça de la Llibertat, concretament a la zona de terrasses situada entre els carrers Ample i del Pintor Tapiró. La zona continuarà tancada uns dies per facilitar l’arrelament de la nova gespa que s’ha plantat.

En aquest espai, el paviment amb gespa s’havia malmès a conseqüència de les arrels dels arbres plantats a la mateix plaça. L’actuació ha consistit en la retirada de les lloses irregulars, l’aportació de terra vegetal i la renovació del sistema de reg. Finalment, s’hi ha intal·lat una nova gespa, més adaptada a l’espai d’ombra que conforma l’arbreda que s´ha desenvolupat amb els anys.

L’obra, inclosa en el pla d'inversions de 2016 es va adjudicar a l'empresa Urbaser amb un pressupost de 21.000 euros.

Acaben els treballs a la plaça de la Farinera

La regidoria de Via Pública, a través de les Brigades Municipals, també ha finalitzat els diferents treballs d'adequació i millora dels espais de la plaça de la Farinera. S’han retirat diferents pilones existents a la plaça, que s’han substituït per jardineres amb l'objectiu d'embellir-la i també evitar l'accés de vehicles. També s'han instal·lat jardineres i bancs per seure al centre de la plaça.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital plaça de la Farinera

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.