Dilluns, 28 de Maig de 2018

Acaba la renovació dels paviments enjardinats a la plaça de la Llibertat

També han finalitzat els treballs per instal·lar jardineres a la plaça de la Farinera

02 de Març de 2017, per Redacció
  • Els paviments enjardinats de la plaça de la Llibertat tenen nova gespa

    Cedida

  • Imatge actual de la plaça de la Farinera

    Cedida

La regidoria de Via Pública ha finalitzat els treballs de remodelació dels paviments enjardinats de la plaça de la Llibertat, concretament a la zona de terrasses situada entre els carrers Ample i del Pintor Tapiró. La zona continuarà tancada uns dies per facilitar l’arrelament de la nova gespa que s’ha plantat.

En aquest espai, el paviment amb gespa s’havia malmès a conseqüència de les arrels dels arbres plantats a la mateix plaça. L’actuació ha consistit en la retirada de les lloses irregulars, l’aportació de terra vegetal i la renovació del sistema de reg. Finalment, s’hi ha intal·lat una nova gespa, més adaptada a l’espai d’ombra que conforma l’arbreda que s´ha desenvolupat amb els anys.

L’obra, inclosa en el pla d'inversions de 2016 es va adjudicar a l'empresa Urbaser amb un pressupost de 21.000 euros.

Acaben els treballs a la plaça de la Farinera

La regidoria de Via Pública, a través de les Brigades Municipals, també ha finalitzat els diferents treballs d'adequació i millora dels espais de la plaça de la Farinera. S’han retirat diferents pilones existents a la plaça, que s’han substituït per jardineres amb l'objectiu d'embellir-la i també evitar l'accés de vehicles. També s'han instal·lat jardineres i bancs per seure al centre de la plaça.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital plaça de la Farinera
COMENTARIS (0)

Reportatges