Aigües de Reus millora la xarxa de sanejament del carrer d’O’Donnell

El pressupost de l'obra és de 36.904,44 euros

20 de Març de 2017, per Redacció

  • Les obres de la xarxa de sanejament al carrer d'O'Donnell

    Alba Sancha

  • Les obres de la xarxa de sanejament al carrer d'O'Donnell

    Alba Sancha

Aigües de Reus, divisió de Reus Serveis Municipals SA, inicia aquest dilluns 20 de març les obres de reparació de la xarxa de sanejament del carrer d’O’Donnell (entre els carrers de Jurats i Baix del Carme). Se substituiran les antigues canonades existents que es troben en un estat deficient, per tal de millorar-ne el seu comportament, tant a nivell estructural com hidràulic.

Aquestes obres no suposaran cap despesa econòmica pels veïns i estaran finançades integrament per Aigües de Reus. S’instal·laran noves canonades de major diàmetre i capacitat que les existents. En total es construiran 66 ml de nova canalització de PVC de 400 mm de diàmetre, i es substituiran dotze escomeses d’aigües residuals. Els treballs tenen una durada estimada de 2 setmanes, i un pressupost de 36.904,44 euros.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.