Divendres, 21 de Setembre de 2018

Alumnes dels instituts Baix Camp i Josep Tapiró de Reus canten plegats nadales en llatí

Es tracta del projecte intercentres 'Cantem en llatí'

06 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Alumnes de l'assignatura de llatí, de quart d'ESO

    Cedida

El proper dilluns, 11 de desembre, tindrà lloc a l’INS Baix Camp de Reus la tercera trobada d’alumnes de quart d’ESO de llatí del mateix centre educatiu i l’INS Josep Tapiró. Aquesta forma part del projecte 'Cantem en llatí', que neix fa tres anys a partir de la reflexió sobre les necessitats pedagògiques detectades i metodologies emprades en la matèria del llatí.

L’objectiu principal és apropar el llatí a l’alumnat de quart d'ESO i al seu entorn de comunicació i realitat social, amb la creació d’activitats  interactives entre alumnes dels dos centres utilitzant aquesta llengua.

Des del curs 2015-2016 els instituts reusencs INS Baix Camp i INS Josep Tapiró porten endavant una sèrie d’activitats per assolir aquest objectiu, mitjançant trobades entre els seus alumnes. Enguany s’ha preparat a les classes de llatí una nova felicitació nadalenca, cantant en aquest cas la versió de Santa Nit, la Sancta nox. La gravació serà el proper dilluns, a dos quarts d'1 del migdia, a l’Institut Baix Camp. La presentació de l’acte per part de l’alumnat també serà en llengua llatina.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  06 de Desembre de 2017

Molt bé, fantàstic!

És magnífic que es puguin fer aquestes activitats tot i que els anuncis del BBVA parlen de bilingüisme: castellà-anglès. oblidant que hi ha molts estudiants que ja ho són: català, gallec o euskera, a banda del castellà. Sembla un menyspreu evident.