Dilluns, 17 de Desembre de 2018

Alumnes dels instituts Baix Camp i Josep Tapiró de Reus canten plegats nadales en llatí

Es tracta del projecte intercentres 'Cantem en llatí'

06 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Alumnes de l'assignatura de llatí, de quart d'ESO

    Cedida

El proper dilluns, 11 de desembre, tindrà lloc a l’INS Baix Camp de Reus la tercera trobada d’alumnes de quart d’ESO de llatí del mateix centre educatiu i l’INS Josep Tapiró. Aquesta forma part del projecte 'Cantem en llatí', que neix fa tres anys a partir de la reflexió sobre les necessitats pedagògiques detectades i metodologies emprades en la matèria del llatí.

L’objectiu principal és apropar el llatí a l’alumnat de quart d'ESO i al seu entorn de comunicació i realitat social, amb la creació d’activitats  interactives entre alumnes dels dos centres utilitzant aquesta llengua.

Des del curs 2015-2016 els instituts reusencs INS Baix Camp i INS Josep Tapiró porten endavant una sèrie d’activitats per assolir aquest objectiu, mitjançant trobades entre els seus alumnes. Enguany s’ha preparat a les classes de llatí una nova felicitació nadalenca, cantant en aquest cas la versió de Santa Nit, la Sancta nox. La gravació serà el proper dilluns, a dos quarts d'1 del migdia, a l’Institut Baix Camp. La presentació de l’acte per part de l’alumnat també serà en llengua llatina.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  06 de Desembre de 2017

Molt bé, fantàstic!

És magnífic que es puguin fer aquestes activitats tot i que els anuncis del BBVA parlen de bilingüisme: castellà-anglès. oblidant que hi ha molts estudiants que ja ho són: català, gallec o euskera, a banda del castellà. Sembla un menyspreu evident.

Reportatges