Dilluns, 28 de Maig de 2018

CaixaBank lliura a la Generalitat les claus de 40 pisos de lloguer social, 7 d'ells a Reus

Més de la meitat dels habitatges estan situats a municipis de la demarcació de Barcelona

26 d'Octubre de 2016, per ACN
  • La consellera Meritxell Borràs rep les claus dels pisos cedits per CaixaBank

    ACN

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, ha presidit aquest dimecres a Manresa l'acte de lliurament de les claus de 40 habitatges que CaixaBank cedeix a la Generalitat per destinar-los a lloguer social. El lliurament s'emmarca en el conveni signat entre CaixaBank i la Generalitat el mes de febrer passat, per cedir a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya l'ús social de 200 habitatges de l'entitat financera. Dels 40 pisos cedits aquest dimecres, 23 estan situats en municipis de Barcelona (Manresa -7-, Manlleu, Mataró, Badalona, Sabadell, Canovelles, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Igualada, Santa Coloma de Gramenet i Vilanova i la Geltrú): 7 de Tarragona (Tarragona ciutat, Reus i Salou); 6 de Girona (Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols i Figueres) i 4 a Lleida ciutat.

Durant l'acte, la consellera de Governació ha agraït la col·laboració de CaixaBank i ha assegurat que permetrà ampliar el parc d'habitatges públics del Govern. El director comercial de CaixaBank, David Griera, per la seva banda, ha destacat l'objectiu compartit entre la Generalitat i l'entitat financera "d'ajudar les persones en risc d'exclusió social".
Els assistents a l'acte de lliurament dels 40 pisos han visitat un pis mostra situat a la plaça Catalunya de Manresa.

Segons informa CaixaBank, l'objectiu d'aquest conveni és ampliar el parc d'habitatges de lloguer assequible a Catalunya amb immobles cedits per les entitats financeres i així "pal·liar la necessitat d'habitatge que hi ha en molts municipis de Catalunya". Segons l'entitat financera, el conveni també busca "fomentar el règim de lloguer assequible, especialment en aquelles poblacions on hi ha demanada acreditada d'habitatge social i frenar així els desnonaments". Els immobles cedits estan ubicats preferentment en algun dels municipis on s'ha detectat aquesta demanda.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

J. A. C. O.  26 d'Octubre de 2016

Cal tenir mes dades!

En principi, això està molt bé però cal conèixer les condicions del lliurament. A ben segur que les condicions no suposen perdre punts a l'entitat. Han de mantenir molts sous, algú de total inutilitat i no justificable, aparentment.

Reportatges