Catbrick obre portes aquest dissabte amb més de mig milió de peces Lego

La trobada comptarà amb 25 participants que organitzaran tallers, venda, exposicions, robòtica i concursos

19 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Presentació de Catbrick, aquest dijous

    Cedida

Aquest cap de setmana firaReus acull Catbrick, la sisena Trobada d'Aficionats a Lego de Catalunya amb 1.000 metres quadrats d'exposició de diorames, espai de venda i exhibició de robòtica i tallers per a nens i joves de totes les edats.

El vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Xavier Colom, ha destacat que Catbrick "és la primera de les novetats del calendari firal d'enguany" i neix de la mà de la URV i de l'associació Hispalug. Des de la URV, el director de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, Domènec Puig, ha explicat que "en un moment en el qual manquen vocacions de tecnològiques és important fomentar-les des de la base, creant interès entre els més petits". Durant la presentació de Catbrick, el representant de l'associació Hispalug, Ricardo Cordón, ha comentat que a la jornada hi haurà 25 participants d'arreu de Catalunya que portaran més de mig milió de peces Lego, que permetran crear diorames temàtics i tallers.

Amb la trobada d'aquest cap de setmana, des de firaReus es vol potenciar l'activitat de perfil infantil i familiar. Catbrick segueix el format encetat per firaReus en els darrers anys, de coorganitzar activitats en col·laboració amb professionals de diferents sectors. Una fórmula que segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, "ens permet arribar a més públics i captar més actes, fins a assolir la xifra rècord a què hem arribat enguany".

Precisament, en les pròximes setmanes firaReus té una activitat especialment intensa amb dos congressos previstos per als pròxims quinze dies: la setmana vinent el Congrés Català d'Urgències i Emergències i la següent el Congrés d'Arxivística de Catalunya.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.