Dijous, 26 d'Abril de 2018

Catbrick obre portes aquest dissabte amb més de mig milió de peces Lego

La trobada comptarà amb 25 participants que organitzaran tallers, venda, exposicions, robòtica i concursos

19 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Presentació de Catbrick, aquest dijous

    Cedida

Aquest cap de setmana firaReus acull Catbrick, la sisena Trobada d'Aficionats a Lego de Catalunya amb 1.000 metres quadrats d'exposició de diorames, espai de venda i exhibició de robòtica i tallers per a nens i joves de totes les edats.

El vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Xavier Colom, ha destacat que Catbrick "és la primera de les novetats del calendari firal d'enguany" i neix de la mà de la URV i de l'associació Hispalug. Des de la URV, el director de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, Domènec Puig, ha explicat que "en un moment en el qual manquen vocacions de tecnològiques és important fomentar-les des de la base, creant interès entre els més petits". Durant la presentació de Catbrick, el representant de l'associació Hispalug, Ricardo Cordón, ha comentat que a la jornada hi haurà 25 participants d'arreu de Catalunya que portaran més de mig milió de peces Lego, que permetran crear diorames temàtics i tallers.

Amb la trobada d'aquest cap de setmana, des de firaReus es vol potenciar l'activitat de perfil infantil i familiar. Catbrick segueix el format encetat per firaReus en els darrers anys, de coorganitzar activitats en col·laboració amb professionals de diferents sectors. Una fórmula que segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, "ens permet arribar a més públics i captar més actes, fins a assolir la xifra rècord a què hem arribat enguany".

Precisament, en les pròximes setmanes firaReus té una activitat especialment intensa amb dos congressos previstos per als pròxims quinze dies: la setmana vinent el Congrés Català d'Urgències i Emergències i la següent el Congrés d'Arxivística de Catalunya.

COMENTARIS (0)

Reportatges