Divendres, 22 de Febrer de 2019

Cauen més de 28 litres per metre quadrat a Reus en poques hores

13 d'Abril de 2018, per Redacció
  • La pluja ha caigut amb força a Reus durant el matí d'aquest divendres

    Alex Plaza

La intensa pluja que ha caigut aquest divendres sobre Reus ha deixat més de 28 litres per metre quadrat. Durant el matí també hi ha hagut precipitacions en forma de calamarsa, tot i que lleument.

Les fortes precipitacions han provat la inundació de diversos carrers al municipi i també en altres municipis del Baix Camp. En aquest vídeo enviat pel lector Alejandro Yeste, es pot apreciar la gran quantitat d'aigua que s'ha acumulat al barri del Velòdrom de Reus:

D'altra banda, el lector Marc Castellví també ens ha fet arribar imatges durant la forta pluja que ha caigut sobre la ciutat:

Afectacions a les platges

Les precipitacions intenses també han afectat el litoral i les platges. Salou ha patit els efectes de les pluges i s'ha tallat la circulació al carrer de Barcelona.  En aquest vídeo de Nani Matute es pot apreciar l'estat en que ha quedat l'avinguda de la Diputació, a Cambrils, la qual s'ha tallat al trànsit:

Les precipitacions disminuiran a Reus i a la demarcació de Tarragona a mesura que passin les hores. Tot i això, dissabte tornaran les pluges fins al vespre. Les temperatures també baixaran durant el cap de setmana.

La previsió és que la pluja faci una treva el diumenge i les temperatures pugin lleugerament.

COMENTARIS (0)

Reportatges