Dimecres, 15 d'Agost de 2018

CGT crida a la vaga general aquest dimarts

A Reus s'hi ha previst una concentració al migdia al Mercadal

02 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Agressions de la policia espanyola a Tarragona

    ACN

El sindicat CGT ha fet una crida a la vaga general sota el lema 'Ja n'hi ha prou!' de cara a aquest proper dimarts, 3 d'octubre, si bé les accions plantejades "cobreixen fins el dia 9 per si es considerés necessari ampliar-la", segons s'ha fet saber a través d'un comunicat. L'aturada s'ha adreçat "a tots els sectors productius" i hi donen suport IAC, COS, I-CSC i CNT. "Finalment, a última hora, CCOO i UGT s'han decidit a convocar una jornada d'aturades pel mateix dia", s'ha puntualitzat a l'escrit.

A Reus s'hi ha previst una concentració a la plaça del Mercadal, a les 12 del migdia. A Valls (a la mateixa hora) i a Tarragona (a les 11) també se'n faran.

L'acte unitari tindrà lloc a les 7 de la tarda, a la plaça Imperial Tarraco.

Segons s'ha detallat a l'escrit fer arribar als mitjans, el comitè confederal de la CGT de Catalunya planteja l'aturada contra "la suspensió general de drets civils experimentada aquests darrers dies" i amb l'objectiu doble de "rebutjar la presència de cossos policials i militars en molts llocs de treball" durant els últims dies i "derogar les reformes laborals dels anys 2010 i 2012".

COMENTARIS (0)

Reportatges