Dijous, 21 de Febrer de 2019

Citen a declarar un veí de Reus per duplicar el web del Referèndum

El CDR alerta que "la persecució de què som objecte no aconseguirà fer-nos callar"

26 de Gener de 2018, per ACN
  • El web del Referèndum de l'1-O va ser tancada per les autoritats judicials

    Cedida

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Reus ha informat que un veí del municipi ha estat citat a declarar als jutjats de la mateixa localitat acusat d'haver duplicat el web del Referèndum de l'1 d'octubre "que l'Estat va boicotejar". La declaració tindrà lloc el dimarts 30 de gener a les 11 del matí. Segons ha pogut saber Reusdigital.cat, el reusenc està imputat per un delicte de desobediència i estarà representat pel col·lectiu d'Advocats 1 d'octubre de Reus.

El CDR informa que hi serà des de mitja hora abans "per donar-li suport". L'entitat recorda que l'1-O més de dos milions de persones van votar al referèndum "malgrat el boicot i el joc brut de l'Estat". I afirma que va ser possible gràcies a "milers i milers de persones" que van creure "que el dret dels catalans" a votar estava "per damunt de les prohibicions de l'Estat".

Entre aquestes persones hi havia des de les que van "amagar i transportar" urnes fins a les que van "duplicar els webs que la Guàrdia Civil anava tancant". Persones que "ara són acusades de "delictes" com el que s'atribueix" al veí de Reus. Però davant d'aquesta situació, el CDR de Reus avisa: "La persecució de què som objecte no aconseguirà fer-nos callar".

COMENTARIS (0)

Reportatges