Dimecres, 23 de Maig de 2018

Ciutadans registra una petició per tal que no es destinin recursos municipals a l'1-O

Juan Carlos Sánchez emplaça l'alcalde a explicar en què consisteix el manifest signat dijous passat

12 de Setembre de 2017, per Redacció
  • El portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez

    Cedida

Ciutadans Reus ha registrat a l'Ajuntament una petició perquè no es destinin recursos de tots els ciutadans a fer publicitat de l'1-O. El portaveu del partit, Juan Carlos Sánchez, ha instat el consistori a que "protegeixi als funcionaris i acati les sentències dels tribunals i no faci servir els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d'un referèndum que és il·legal", com per exemple "amb l'autorització donada a l'ANC per repartir propaganda a favor del 'Sí' dins de l'Hospital de Sant Joan".

"A Cs considerem que els alcaldes catalans tenen el deure i la responsabilitat d'evitar que els seus ajuntaments participin de l'1-O", ha defensat Sánchez, després de recordar que el partit taronja ha reclamat als municipis on té representació municipal "un informe jurídic als secretaris dels ajuntaments sobre l'1-O". I ha afegit que Cs està presentant un recurs d'impugnació al decret d'alcaldia de suport a les lleis "separatistes" per afavorir "un referèndum que no es farà".

Sánchez ha instat també l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, a que "defineixi en què consisteix a efectes pràctics el manifest polític de suport al referèndum que va signar la setmana passada". "Els reusencs volem saber en què es traduirà aquesta declaració d'intencions", ha exigit.

COMENTARIS (2)

Comentaris

Eduard.s.p  12 de Setembre de 2017

Amb els meus diners no

Espero que el Senyor Alcalde no se li acudeixi destinar diners dels ciutadans per a l'1 d'O, amb que permís ho fa? els diners són del poble no seus, hauria destinar-los a una altra cosa com els barris, petits i mitjans comerços, gent gran etc etc

Pep  12 de Setembre de 2017

despues del dia 1 señor alcalde que pasara

Señor Alcalde supongo que después del día 1 de Octubre presentara la dimisión del cargo, cargo que estamos viendo no se merece, sabe que no representa a todo los reusenses, así que solamente le queda una digna acción, dimitir después del 1 de Octubre

Reportatges