Dimecres, 18 de Juliol de 2018

Ciutadans sol·licita una major presència policial a Sant Josep Obrer i Mas Pellicer

El grup municipal proposa subvencionar les entitats del tercer sector per ajudar-les a pagar la taxa de recollida d'escombraries

13 de Setembre de 2017, per Redacció
  • El portaveu de Ciutadans Reus, Juan Carlos Sánchez

    Cedida

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Reus proposarà al ple d'aquest divendres que s'incrementi la presència de la Guàrdia Urbana als barris de Sant Josep Obrer i Mas Pellicer, per tal de reduir el màxim possible els actes de vandalisme i incivisme. Segons ha explicat el portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Sánchez, "és inadmissible que s'estiguin produint actes delictius a diari sense que es duguin a terme detencions i que no hi hagi conseqüències per als seus autors".

"El civisme i la reducció de la delinqüència són bàsics per poder garantir la convivència i la seguretat dels veïns, i en aquest barri s'està arribant a uns límits que no es poden tolerar", ha assegurat el portaveu de la formació taronja. Sánchez ha retret a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i a l'equip de govern, la "tebiesa i passivitat" amb què actua la Guàrdia Urbana a Sant Josep Obrer i Mas Pellicer. "Per això, seguim reivindicant i exigint que es convoqui i es cobreixi d'una vegada per totes la plaça d'Inspector de la Guàrdia Urbana i l'aprovació d'un Pla Local de Seguretat", que contempli "accions concretes per lluitar contra la inseguretat que dia a dia pateixen els veïns d'aquest barri", ha manifestat.

A més, el portaveu de Cs ha concretat que la moció sol·licita "una major coordinació amb els Mossos d'Esquadra", així com "un major control per part de la Generalitat dels pisos de la seva propietat en aquest barri" perquè no siguin ocupats de forma il·legal.

D'altra banda, Sánchez ha explicat que Ciutadans també presentarà al ple una moció per crear una línia de subvencions per a les entitats del tercer sector amb seu a Reus per "ajudar-les a pagar la taxa per la recollida d'escombraries". Per últim, el portaveu de Cs ha detallat que la formació realitzarà al ple dues preguntes al voltant del referèndum "il·legal" previst per a l'1 d'octubre sobre "els coordinadors de l'Ajuntament de Reus en aquesta consulta i sobre la possible cessió del cens electoral per part de l'alcalde de la ciutat".

COMENTARIS (0)

Reportatges