Dimecres, 25 d'Abril de 2018

Condemnats a quatre mesos de presó i una multa els agressors dels Mossos a Barraques

Els dos acusats han reconegut els fets en seu judicial

26 de Juny de 2017, per Redacció
  • Agents dels Mossos d'Esquadra, a les portes dels Jutjats de Reus, en una imatge d'arxiu

    El Punt Avui

El Jutjat número 3 de Reus ha condemnat, en un judici ràpid, a quatre mesos de presó als dos acusats d'agredir diversos agents dels Mossos d'Esquadra durant la celebració de les Barraques, el passat diumenge, 25 de juny, de matinada. El magistrat Diego Álvarez de Juan condemna a J.A.P.B, a més, a l'inhabilitació especial per al dret de sufragi pasiu durant aquest període, així com a una pena de 20 dies de multa amb una cuota diària de 3 euros. Per a l'altre acusat, S.B.L., també se li nega el dret de sugrafi pasiu.

Pel que fa la responsabilitat civil, el primer dels acusats haurà d'indemnitzar amb 250 euros un agent per les lesions causades i altres 120 euros per un rellotge del mateix policia que es va trencar durant l'actuació. D'altra banda, a un segon agent, J.A.P.B. li ha de pagar 90 euros. Com que la condemna és inferior a 2 anys, els acusats no hauran d'entrar a la presó.

El magistrat considera provat, tal com han reconegut els implicats, que J.A.P.B va llença petards a l'interior d'una barraca i que un vigilant de seguertat se li va apropar per demanar-li que sortís d'aquest espai. L'home es va negar, fet que va requerir de la presència dels Mossos d'Esquadra. Quan els agents policials el van intentar treure de la barraca, l'acusat va agredir els agents. Al mateix temps, el segon dels acusats va colpejar els Mossos. Per tot plegat, ambdós van cometre delictes d'atemptat contra l'autoritat i lesions.

COMENTARIS (1)

Comentaris

JOSEP.P  27 de Juny de 2017

MOLT BE

Per mi una condemna fluixa, jo no els hi hages fotut 4 mesos, sino 1 de sol, pero tancats de veritat, que sapiguesin que es estar tancats, aquestos paios m'imagino de quina tribu son. Es creuen els amos del carrer, ara que vigilin, ja tenen antecedens .

Reportatges