Dissabte, 26 de Maig de 2018

Condueix la moto contra direcció, s'estavella, la deixa abandonada i fuig

08 de Juliol de 2017, per Jaume Garcia
  • Imatge de la motocicleta al terra

    Jaume Garcia

  • Jaume Garcia

Un conductor de motocicleta ha abandonat a la carrera la motocicleta que conduïa després de patir un accident al carrer Sant Pancraç de Reus. L'home, jove i alt, s'ha cobert el rostre en iniciar la carrera, segons han indicat a Reusdigital.cat testimonis presencials. Tot apunta que la motocicleta era robada.

Els fets han tingut lloc la matinada de dissabte. Al voltant de les tres quarts d'1, els veïns del carrer Sant Pancraç, al barri del Carme, han estat alertats per un fort soroll: una motocicleta conduïa a gran velocitat en direcció contrària i s'havia estavellat contra dues pilones que impedeixen l'estacionament, a l'inici del carrer, on hi ha els contenidors soterrats de la brossa.

Alguns testimonis han vist que conduïa a gran velocitat, ha perdut el control del vehicle, s'ha estavellat, i amb la moto en marxa, els llums encesos i els intermitents posats, ha sortit del vehicle corrents, cobrint-se abans la cara amb una peça de roba. Al cap d'una estona ha fet acte de presència la Guàrdia Urbana, que ha retirat el vehicle i ha iniciat les investigacions.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

COMENTARIS (0)