Cookie control
Divendres, 28 de Febrer de 2020

Creen les trufes de vermut, de la mà de la pastisseria Huguet i Miró

L'objectiu es vendre'n 200 caixes durant la temporada de Nadal

21 de Desembre de 2016, per Josep Gallofré
  • Ramon De la fuente i Carles Prats, amb les trufes

    Josep Gallofré

Vermut Miró i la pastisseria Huguet s'alien de nou per crear les trufes de xocolata blanca artesanes fetes amb la típica beguda reusenca. Després de la iniciativa dels torrons dolços del passat Nadal, ara fan aquesta proposta que serveix no només per aquestes dates, sinó per tot l'any.

Les trufes tradicionals són un dolç amb aspecte i gust similar als bombons, però aquestes estan fetes amb xocolata blanca i Vermut Miró Reserva Etiqueta Negra. "Són semblants a la crema de torró de vermut del passat Nadal, però ara hem potenciat més el gust de la beguda, que queda més concentrat perquè és una peça més petita", ha explicat el mestre pastisser, Ramón De la Fuente. Abans de sortir al mercat, però, De la fuente ha assegurat que "hi ha hagut moltes proves", i que es va fer l'intent amb "xocolata amb llet, però matava el gust del vermut".

Aquests dolços es podran adquirir als locals de la pastisseria Huguet de Reus, al carrer Alcalde Joan Bertran i al carrer de Lepant. Es vendran en envasos de 10 peces a un preu de 8,50 euros. L'objectiu és crear un producte que es pugui consumir durant tot l'any, i no només per la temporada de Nadal. "El torró era característic, però la trufa serveix per a tota la temporada", comenta De la fuente. Actualment se n'han fet 200 caixes, que esperen vendre aquests dies, "si no ja les tindrem per als pròxims mesos", diu el pastisser. De fet, el torró de vermut de l'any passat va ser tot un èxit, ja que se'n van vendre 200 unitats, i enguany ja s'ha superat aquesta xifra durant la campanya de Nadal.

Davant la possibilitat de fer noves creacions amb vermut, el pastisser del forn Huguet es mostra prudent: "Si Vermut Miró hi està d'acord, potser sí". Més agosarat és el gerent de l'empresa reusenca, Carles Prats, qui ha afirmat, tot bromejant, que "hem de collar el Ramón per fer més coses". En aquest sentit, Prat considera aquests dolços una "molt bona idea, perquè la gent busca regalar coses de Reus quan marxa fora".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics