Dimarts, 22 de Gener de 2019

Crida 'urgent' a la donació de mantes per combatre el fred dels animals

La Protectora d'Animals de Tarragona i el Refugi Baix Camp de Reus fan una campanya per aconseguir donacions per ajudar a gats i gossos a suportar les baixes temperatures

14 de Febrer de 2018, per Redacció
  • La Guineu, una gosseta del Refugi Baix Camp que busca una família que l'adopti

    Refugi Baix Camp

La Protectora d'Animals de Tarragona i el Refugi Baix Camp han fet una crida a la població perquè doni mantes per combatre el fred dels nombrosos gossos i gats que es troben a les seves instal·lacions. El fet que les gàbies dels gossos estiguin siutades a l'exterior fa que pateixin més els efectes de les baixes temperatures d'aquests dies. A això s'hi afegeix a l'acumulació que pateixen a causa de l'increment d'animals perduts o abandonats, sovint fruit de la irresponsabilitat dels seus propietaris.

La donació de mantes es pot fer a la Protectora de Tarragona, al polígon industrial Riu Clar, al carrer del Sofre número 3 de Tarragona, i al mateix Refugi Baix Camp, als afores de Reus. S'aconsella trucar al telèfon 636 579 473, abans d'anar-hi, en cas que la persona interessada no hi hagi estat mai.

El Refugi Baix Camp també fa una crida a la donació "urgent" de mantes és al centre d'adopció d'animals. L'entitat en necessita un ampli nombre ja que n'han cedit a d'altres centres que no en tenien i "volem ajudar a aquests animals a combatre aquest fred i, per això, necessitem la vostra col·laboració", expliquen. 

COMENTARIS (0)

Reportatges