Divendres, 22 de Juny de 2018

Diligències penals contra un conductor que circulava a més de 100 quilòmetres per l'interior de Reus

13 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Foto del radar de la Guàrdia Urbana

    Cedida

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruit diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial contra un conductor que circulava per la ciutat a una velocitat de 112 km/h en un tram urbà, on la velocitat màxima està limitada a 50.

Els fets es van produir el passat dilluns, 10 de juliol, a les 10 hores i 33 minuts. Una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava fent un control de radar a l'alçada del número 136 de l'Av. de Salou (sortint de Reus), moment en el qual el radar mòbil va detectar un vehicle de la marca Mercedes que circulava a la velocitat de 112 km/h.

Per aquest motiu la Guàrdia Urbana de Reus va instruir diligències al conductor, de 45 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat vial per conduir un vehicle a motor a velocitat superior a 60 quilòmetres per hora en via urbana, les quals van ser tramitades al jutjat de guàrdia.

Aquest és el segon fet delictiu detectat per la Guàrdia Urbana durant aquest 2017 en relació a la velocitat penalment punible. El primer va tenir el passat 3 de febrer, quan es va detectar un altre conductor a l'avinguda de Bellissens a 136 km/h.

Cal recordar que aquest fet delictiu es castiga per la llei amb la pena de presó de 3 a 6 mesos o amb la multa de 6 a 12 mesos o amb treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies, i en qualsevol cas a la privació del dret de conduir vehicles a motor i ciclomotors per temps superior a 1 i fins a 4 anys.

COMENTARIS (0)

Reportatges