Diumenge, 23 de Setembre de 2018

Diversos ajuntaments i grups municipals treballaran el 12 d'octubre

11 d'Octubre de 2017, per Isabel Martínez
  • L'alcalde dels Guiamets, Miquel Perelló, amb la resta de l'equip de govern

    Cedida

Com és habitual des de l’any 2015, l’Ajuntament d’Els Guiamets (Priorat), governat per la CUP,  donarà llibertat als seus treballadors per realitzar el festiu el 12-O o no. Tot i així, el primer tinent d’alcalde, Manel Sales, confirma que els principals serveis municipals que ofereix el consistori es mantindran durant aquesta jornada. És a dir, s’obriran les oficines municipals i l’aguatzil efectuarà la recollida de la brossa amb normalitat. Al respecte dels requeriments que el consistori va rebre l’any passat per no realitzar el festiu, Sales comenta que no tenen constància que hagin prosperat.

De la seva banda, l’alcalde de la Vilella Alta, Marc Vinyes, comenta que, enguany, el consistori del seu municipi no obrirà “pel fet que el 12 d’octubre cau en dijous i l’ajuntament només obre els dilluns, dimecres i divendres”. Tot i això, la reunió de l’equip de govern de cada dijous a la tarda es mantindrà “normalment” sempre i quan no es produeixen fets excepcionals de darrera hora. De forma similar que Els Guiamets, el consistori de La Vilella Alta va obrir amb normalitat els anys 2015 i 2016 i, d’idèntica forma, aquesta decisió no ha representat cap conseqüència fins al moment. 

Per tercer any consecutiu, les regidores del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Reus mantindran “l’activitat política” el 12 d’octubre, segons confirmen fonts del grup municipal.  Malgrat que el consistori reusenc tancarà portes, les regidores mantindran la seva “agenda política que al tancament d’aquesta edició encara restava pendent de concretar. 

COMENTARIS (0)