Dimecres, 23 de Maig de 2018

Dos detinguts en un nou dispositiu conjunt a la zona de la plaça de la Pastoreta

Les tres policies van aixecar nombroses actes per infraccions d'establiments comercials

17 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un dispositiu conjunt

    Enrique Canovaca

Agents de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil, han realitzat aquest divendres 14 de juliol un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals, en un bar i el seu entorn, al carrer de la Sardana i la plaça de Compte de Reus. L’operatiu es va tancar amb dues persones detingudes per un delicte contra la salut pública i una tercera per requeriment judicial, a més de diverses actes aixecades.

El dispositiu va tenir lloc a les 23:45h i va motivar nombroses actuacions per parts dels tres cossos policials, d’acord a les seves competències. Els Mossos d’Esquadra, a més dels dos detinguts, van aixecar 5 actes per tinença d’estupefaents, i una acta per tinença d’arma blanca; la Guàrdia Civil, va aixecar 3 actes per infraccions diverses —una per contraband, una per exhibir un animal dissecat, i una per infracció de la normativa de venda de tabac—; i, finalment, la Guàrdia Urbana va aixecar una acta per infracció de la Llei de Protecció de Dades per ús irregular de càmeres de seguretat, una acta per tolerar el consum de substàncies estupefaents, i quatre actes més per infraccions administratives.

La campanya d’operatius policials conjunts permet verificar la situació administrativa i les condicions d’aquesta tipologia de comerços, alguns d’ells motiu de queixes veïnals, segons indica el govern municipal.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

andreu  17 de Juliol de 2017

reus dona por-

abans..tot era molt tranquil-.--esta tot ple de xusma que a la nit no deixa dormir....es vergonyos el cambi de la nostra ciutat.

Reportatges