Dijous, 17 de Gener de 2019

Dues alumnes de l’Institut Baix Camp aconsegueixen el tercer lloc al concurs Odissea

Ariadna Martínez i Èlia Martínez han estat guardonadores al concurs de cultura clàssica organitzat per l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica

22 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Ariadna Martínez i Èlia Martínez

    Cedida

Les alumnes de quart d'ESO de l'Institut Baix Camp, Ariadna Martínez i Èlia Martínez, han aconseguit el tercer lloc al concurs Odissea, relacionat amb la cultura clàssica.

Aquest any l'edició ha batut rècords amb la participació de 1159 alumnes pertanyents a 68 centres diferents de tot Catalunya. Tretze equips han passat a la final d'aquest passat dimecres, d'un total de 400 que participaven. Entre ells, 'Les Venus', format per l'Èlia i l'Ariadna, que ha resultat l'únic equip finalista de la província de Tarragona. 

El lliurament de premis es farà el mes de maig durant el festival Tàrraco Viva a la sala d'actes de l'Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), a Tarragona. 

Aquest certamen, tot i que és obert a tot l’alumnat dels centres educatius de Catalunya, està adreçat principalment als de Cultura Clàssica, Llatí i Grec. Les preguntes se cenyeixen al currículum  d'aquestes assignatures que s’imparteix als centres. 

COMENTARIS (0)

Reportatges