Dijous, 13 de Desembre de 2018

El Casal de Joves programa per al març un cicle sobre recerca de feina

Comença el 6 de març se centrarà en les dificultats dels joves i en què poden millorar a l’hora de trobar feina

02 de Març de 2018, per Redacció
  • Imatge del Casal de Joves de la Palma

    Cedida

El Casal de Joves ha inclòs en la programació d’aquest mes de març un cicle monogràfic de quatre sessions, sota el títol 'Troba la feina que busques', centrat en ajudar els joves a millorar els seus recursos personals a l'hora de buscar i trobar la feina adequada. Aquesta activitat està emmarcada en la programació del mes de març. 

El cicle 'Troba la feina que busques', que és gratuït i s'adreça a tots els joves de la ciutat a partir de 16 anys, tindrà lloc de dos quarts d’11 del matí a la 1 del migdia al Casal de Joves, els dies 26, 27, 28 i 29 de març.

Les jornades i activitats estan centrades en la inserció dels joves en el món laboral. La primera activitat serà ‘Posa'm a prova! Sóc bo/bona comunicant...?’, que tindrà lloc el 26 de març, ‘Currículum creatiu: marca la diferència’, el 27, ‘Supera les teves pors i inseguretats que ens limiten!’, el 28 i ‘Tinc Linkedin? Com l'utilitzo en la recerca de feina?!’, que serà l’última activitat del cicle, el dia 29 de març.

Diversos tallers durant el març

D'altra banda, dins la programació del mes de març del Casal de Joves també ha previst una nova sessió dels tallers de cuina per conèixer diferents receptes i aquest mes estan centrades en els arrossos i les postres. La sessió es farà el dia 19 de març de 5 a 7  de la tarda, i està adreçada a joves a partir de 12 anys.  

La resta de propostes de la programació del mes de març del Casal de Joves són gratuïtes i en destaquen ‘Creació musical’, que tindrà lloc el sis de març, de 6 a 8 de la tarda, i ‘Treu suc de la càmera del teu mòbil’, que es centrarà en aprofitar al màxim els recursos tècnics del mòbil per a treure les millors fotografies i tindrà lloc 21 de març, de 5 a 7 de la tarda. En l'àmbit tecnològic es farà la jornada ‘Appsxs Millora el teu mòbil’, el 22 de març.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges