Diumenge, 21 d'Octubre de 2018

El Centre de Normalització Lingüística obre les inscripcions pels cursos en línia i presencials

La novetat del trimestre és el taller 'Parlar en públic'

18 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Imatge de la seu del CNL de Reus

    Cedida

A partir d'aquest dimarts, 19 de desembre, el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL), comença a les inscripcions als cursos de català presencials i en línia a través de la plataforma Parla.cat.

Les matrícules seran els dies 19 i 20 de desembre, de 9 a dos quarts de 2 del del migdia, i de 5 a dos quarts de 7 de la tarda, i el 21 de desembre de 9 a dos quarts de 2 del migdia. Durant aquest termini també faran les proves de col·locació a les persones que no coneguin quin és el nivell que els correspon cursar.

La novetat d'aquest trimestre és el taller 'Parlar en públic', que té una durada de 20 hores, i que s'impartirà els dimarts i els dijous de 7 a 9 de la tarda, des del 6 de febrer fins el 8 de març. Aquest taller va dirigit a persones que parlen en català, però que se senten insegures a l'hora de fer-ho en públic.

15 cursos presencials i més de 400 places

Aquest trimestre, el CNL ofereix a la capital del Baix Camp 15 cursos presencials que van del nivell bàsic al de suficiència. Al febrer també s’iniciaran cursos en línia amb tutoria de nivell Intermedi i de Suficiència, que finalitzaran al juny. En total hi ha més de 400 places disponibles.

D'altra banda, el CNL ofereix diferents modalitats d’aprenentatge del català amb l’objectiu que els alumnes puguin compatibilitzar la feina amb els estudis. D'aquesta manera, a l’oferta ja existent de cursos presencials de 45 i 90 hores, s’hi afegeixen els cursos en línia. L'entitat també organitza un gran nombre d’activitats culturals perquè els alumnes puguin posar en pràctica els aprenentatges, compartir experiències i ampliar els coneixements de cultura catalana.

COMENTARIS (0)