El CNL amplia les inscripcions dels cursos de català

S’han organitzat 14 cursos presencials, amb disponibilitat de 400 places

16 de Desembre de 2016, per Redacció

  • El CNL organitza 14 cursos presencials de català a Reus

    Cedida

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de reus Miquel Ventura (CNL) ha prorrogat les inscripcions per als cursos del segon trimestre fins el dia 21 de desembre. Els interessats poden matricular-se de 9 del matí a dos quarts de 2 del migdia, a la seu del CNL. Per aquest trimestre, l’entitat ha organitzat 14 cursos presencials a Reus, que van del nivell bàsic al de suficiència.

Els cursos generals començaran els dies 9 i 10 de gener, i acabaran al març. De cara al febrer, s’han organitzat cursos en línia, que disposen de tutoria de nivell Intermedi i de Suficiència, i que finalitzaran al juny. En total, hi ha al voltant de 400 places disponibles.

ls preus de les matrícules, que l’any passat es van rebaixar, així com les reduccions per a persones aturades, pensionistes i famílies nombroses, es mantenen tant per a cursos presencials com a distància.

 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.

Comentaris

Antonio Zaragoza Mercade  16 de Desembre de 2016

MANCA D'INFORMACIO , NECESARIA

No he sapigut situar aquest mas, es conegut, pero molta gent no ho sab.Al meu modo de ente ndra es sapiguer on es la Seu, donant la adreça, Jo no he sapigut veureu.