Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

El CNL de Reus augmenta l'oferta de cursos en franja horària de tarda i vespre

Les proves de nivell per a l'antic alumnat de cara als cursos que comencen al gener tindran lloc el 15 de desembre, i del 19 al 21 per al nou

06 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un curs del CNL a Reus

    Cedida

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) ha informat que ja té definits els horaris dels cursos de català que comencen al gener de 2018. El CNL ha apostat per l’augment de l’oferta en la franja horària de 7 de la tarda a 9 del vespre "per donar sortida a la demanda de persones que treballen o estudien i no poden assistir a classe en altres horaris", segons s'ha indicat. Així, al vespre es poden seguir cursos tant de nivell bàsic i elemental com intermedi i de suficiència. Aquests darrers també es poden cursar en línia amb el Parla.cat. Podeu consultar els horaris en aquest enllaç.

Les proves de nivell i matrícules seran el 15 de desembre per a l’antic alumnat (que ja s’haurà pogut inscriure també el darrer dia a classe) i del 19 al 21 de desembre per al nou. La majoria de classes començaran els dies 8 i 9 de gener. Es pot demanar més informació al 977 12 88 61.

Amb el lema 'Connecta't al català', el CNL ofereix un ventall de cursos per atendre a parlar i a escriure català i per millorar aspectes concrets de la llengua. Els cursos que ofereixen els 22 centres de normalització lingüística en els 146 punts d'atenció del CPNL garanteixen l'oferta dels diferents nivells de llengua, des de l'inicial fins al superior, en les modalitats presencial, en línia i combinada, i permeten obtenir certificats equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística. 

COMENTARIS (0)