Dilluns, 22 d'Octubre de 2018

El col·lectiu d'Avis i Àvies per la Llibertat podria extendre's per poblacions de Catalunya

El grup decideix ampliar als dissabtes la trobada diària

10 de Gener de 2018, per ACN
  • Concentració dels Avis i Àvies per la Llibertat

    Reusdigital.cat

El grup d'Avis i Àvies per la Llibertat de Reus col·laborarà amb altres poblacions de Catalunya per tal de crear nous col·lectius. Aquesta és una de les decisions que s'ha pres amb la creació d'un equip coordinador, el passat dilluns, amb la previsió que "la situació d'arbitrarietat política respecte el nostre legítim govern de Catalunya, amb els presos polítcs i els exiliats, s'allargui en el temps". D'aquesta forma han optat per "reorganitzar-nos per a un millor funcionament", així com ampliar la seva activitat amb la incorporació de noves accions més contundents

En la primera trobada de l'equip coordinador s'han proposat altres possibles accions com mantenir contactes amb els familiars dels presos i dels exiliats, impulsar l'ús dels mocadors i dels llaços grocs, concretar responsables de les tasques diàries i de les relacions institucionals i amb la premsa. Els Avis i Àvies per la Llibertat també volen concretar el discurs programàtic del grup i organitzar debats, accions pedagògiques públiques, així com grans actes de suport i de protesta.

D'altra banda, el grup va ratificar aquest dimarts l'ampliació als dissabtes de la trobada diària, també a tres quarts de 12 del mati, amb el mateix format de donar tres tombs a la plaça del Mercadal, en silenci, per acabar amb els crits de suport i el cant dels Segadors.

 

COMENTARIS (1)

Comentaris

J.A.C.O.  10 de Gener de 2018

Fan bona feina!

Tot i que jo soc un dels defensors del groc és difícil preveure que canviïn gaire les posicions per les ideologies totalitàries que suporten els poders. És una pena que l'esforç de milers de persones no serveixin per obrir escletxes i fer plantejaments propis de persones. Quines escoles i quines ideologies no poden participar en solucions aptes per a la majoria. Les pedres que es llencen a l'aire no es pot saber on cauran. Després tot seran plors i angunies socials que perduren per als 'paganinis' de a peu.