Dilluns, 23 d'Abril de 2018

El Mas Carandell participarà en el procés de selecció de personal del nou Esclat al Tecnoparc

L'organisme farà la preselecció de 60 llocs de feina

23 de Març de 2017, per Redacció
  • El regidor Daniel Rubio (al centre), amb Robert Torres al seu costat

    Cedida

El regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio i representant legal i Cap del departament de persones de Bon Preu SAU, Robert Torres, han signat aquest dijous, 23 de març l’acord de col·laboració públic-privat que permetrà que el Mas Carandell doni suport al procés de selecció de personal que ha engegat Bon Preu. L’objectiu és cobrir els llocs de treball del nou hipermetcat Esclat, que obrirà portes a la ciutat el proper mes de setembre, a la zona del Tecnoparc.
Mas Carandell utilitzarà la seva borsa de treball per difondre les ofertes de feina de la nova superfície comercial, i com a novetat, realitzarà una preselecció per cobrir aproximadament prop de 60 llocs de treball de nova creació.

Els llocs de feina previstos que s’oferiran són farmacèutic, personal de peixateria, carnisseria, fleca, parafarmàcia, recepció de mercaderies, personal de xarcuteria, fruiteria i basar, personal de caixa i de reposició nocturna. De manera extraordinària, en les ofertes que es publicaran a borsa de Mas Carandell s’identificarà clarament que l’oferta correspon a Bon Preu.

A petició de les dues parts les persones candidates s’hauran d’inscriure tant a la borsa de Mas Carandell com a la de Bon Preu, en vistes a disposar candidatures per un futur més llunyà i per un tema de dades personals. La selecció, que tot just s’inicia, està planificada en 5 etapes, i per tant no es difondran totes les ofertes al mateix temps per Internet, sinó en diferents moments.

Cadascuna de les etapes permetrà seleccionar un grup d’ocupacions. Un cop escollides les persones de la primera fase aquestes aniran passant a la fase de formació que ofereix l’empresa, al temps que es publicarà un nou grup d’ofertes per un altre grup de perfils i s’iniciarà en paral·lel la segona etapa de selecció professionals. Així progressivament fins completar tots els llocs de treball. Tot plegat es preveu que aquest procés es desenvolupi des del març i fins el setembre.

Preselecció de candidatures al Mas Carandell

La tasca que concretament efectuarà l’equip tècnic del Mas Carandell en tot aquest procés se situa en la fase inicial de cada etapa. Serà la d’una primera preselecció de candidatures, que consistirà en baremar currículums (segons requeriments que fixi l’empresa), realitzar un qüestionari i prova de selecció, així com fer les primeres entrevistes amb les persones aspirants. Al finalitzar la preselecció es facilitarà un informe i llista de candidatures al Departament de persones de Bon Preu.

La institució municipal també facilitarà a l’empresa Bon Preu, de manera coordinada, l’ús de les seves instal·lacions perquè hi pugui dur a terme les accions de presentació i selecció que es vinculin al llarg el procés selectiu.

Les ofertes de la primera tanda ja es poden cionsultar a les pàgines web de cada entitat. Corresponen a la selecció de personal de productes frescos i de farmàcia.

COMENTARIS (0)