Diumenge, 18 de Novembre de 2018

El Mercadal rebutja les accions de l'Estat contra Puigdemont i els consellers

02 de Novembre de 2017, per Marc Busquets
  • Reusencs concentrats a la plaça del Mercadal, aquest dijous

    Marc Busquets

  •  

Un centenar aproximat de persones s'ha trobat aquest dijous a les 12 del migdia a la plaça del Mercadal de Reus per rebutjar les accions iniciades per l'Estat espanyol contra el president Puigdemont i els consellers del govern de la Generalitat. La cita, convocada hores abans per les entitats sobiranistes a través de les xarxes socials, s'ha produït arreu del territori i es repetirà aquesta tarda, a partir de les 7.

La iniciativa, que ha consistit en una aturada d'uns cinc minuts als accessos dels diversos centres de treball, ha reunit alguns regidors del govern municipal i de la CUP a les portes de l'edifici consistorial. Per tancar la protesta, hi hagut crits de 'llibertat' i s'ha entonat el cant dels Segadors. "Atesa la situació, la gent s'ha aplegat als centres de treball per expressar la seva indignació pel que s'està vivint al país", ha expressat el batlle de la ciutat, Carles Pellicer

Per la seva part, i des d'Esquerra, Noemí Llauradó ha assenyalat que "malauradament, el que s'està vivint a Madrid és un judici polític" i ha anunciat que "serem al carrer tants cops com calgui per defensar els nostres representants escollits a les urnes i per manifestar el nostre rebuig a l'article 155". 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

COMENTARIS (1)

Comentaris

Ganxet  02 de Novembre de 2017

Dos comentaris

Quin munt de gent ¿no?. I l altre en qui volen continúan enganyan aquestos politics, per si no ho entenen, els explico, els Jurgen per saltarse totes las lleis, hasta las del Parlament i las que es fan a mida, aixo si malament, i tambe se las tenen de salta, ¿qué els queda clar? I recorden 40 es menys que 60, ¿ o aquell día que ho varen explicar, no van anar a clase?