Dijous, 18 d'Octubre de 2018

El Mercadal tindrà més d'un centenar de parades per Sant Jordi

Reusdigital.cat comptarà amb el seu estand

16 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'una anterior Diada de Sant Jordi

    Reusdigital.cat

Un total de 112 parades participaran enguany a la Diada de Sant Jordi i es repartiran entre la plaça del Mercadal i els carrers del voltant. Un cop finalitzat el termini per presentar les sol·licituds per muntar un estand, hi haurà 12 floristeries, 13 llibreries, 83 entitats i quatre mitjans de comunicació. Reusdigital.cat n'és un.

Les activitats de la Diada de Sant Jordi es repartiran durant tot el dia i formen part d'un extens programa de presentacions de llibres, conferències, xerrades i exposicions que es reparteixen durant el mes d'abril. Una de les novetats d'enguany serà el joc de mots encreuats que es promou entre les entitats, els espais i els participants, un joc que consisteix en l'elaboració de diversos mots encreuats individuals que es completaran a partir de les definicions que oferiran les entitats a la seva parada.

La recepció als autors locals, la signatura de llibres que realitzaran a l'estand de l'Ajuntament, els contes als escolars, castells, sardanes i cercaviles completaran la Diada festiva.

El programa d'actes de Sant Jordi es pot descarregar en aquest enllaç.

COMENTARIS (0)