Dimarts, 26 de Març de 2019

El Partit Popular defensarà al plenari la igualtat d'oportunitats entre homes i dones

Els populars preguntaran sobre el brot de sarna a l'Hospital de Sant Joan

01 de Març de 2018, per
  • El portaveu del PPC a Reus, Sebastià Domènech, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

El grup municipal del Partit Popular de Reus presentarà una proposta de resolució al plenari d'aquest dilluns per impulsar les polítiques a favor de la igualtat entre dones i homes. El portaveu popular, Sebastià Domènech, defensa que "la incorporació de la dona és un actiu fonamental per a la recuperació i el canvi cap a un model de creixement més sostenible".

Domènech creu que cal impulsar "els canvis necessaris que permetin, el més aviat possible, afirmar amb rotunditat que tota la societat  ha   aconseguit la igualtat real d'oportunitats". En aquest sentit el PPC defensa "donarem suport a la conciliació de la vida personal,familiar i laboral per a dones i homes". El Partit Popular demana, doncs, "integrar de forma activa i transversal el principi d'igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes".

D'altra banda, els populars preguntaran sobre el brot de sarna a l'Hospital de Sant Joan i sobre les devolucions de la Plusvàlua Municipal per la Sentència del Tribunal Constitucional.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges