Dilluns, 28 de Maig de 2018

El Pavelló Olímpic renovarà els marcadors amb pantalles led homologades

Els actuals són originals de l'any 1992, amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona

31 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Exterior dfel Pavelló Olímpic Municipal

    Cedida

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, a tret a concurs públic el contracte per al subministrament, muntatge i posada en funcionament de dos nous videomarcadors esportius per al Pavelló Olímpic Municipal. Els nous elements, amb tecnologia led i amb 14 metres quadrats de superfíce, hauran d’estar dotats de programari homologat per als principals esports i preparats per a l’adaptació a futurs canvis normatius. El contracte surt a licitació per un import de 132.498,16 euros, IVA inclòs.

Els actuals marcadors són els originals de l’any 1992, quan el pavelló es va construir amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, quan Reus va ser subseu olímpica en hoquei patins. Jordi Cervera, regidor d’Esports, afirma que "després de 25 anys, el Pavelló Olímpic requereix d’una renovació dels marcadors per mantenir l’alta qualitat de l’equipament i poder continuar organitzant esdeveniments esportius de primera magnitud".

Les noves pantalles led són el relleu generacional dels marcadors tradicionals. Més enllà de la funció informativa sobre el joc, els nous dispositius milloren l’experiència dels espectadors, ja que permeten oferir retransmissions en directe, la repetició de les jugades més espectaculars o polèmiques, així com informació de tot tipus a temps real. Igualment, permeten projectar anuncis o concursos en directe, entre una gran varietat d’iniciatives vinculades tant a esdeveniments esportius com no esportiu.

El projecte d’instal·lació de les pantalles s’executarà en dues fases, per tal de no entorpir l’activitat del pavelló. El contracte que ara surt a concurs correspon a la fase dos, que s’executarà quan hagi acabat la primera, la de subministrament i instal·lació de la xarxa de cablejat de fibra òptica i connexions entre la pista i el control intern.

COMENTARIS (0)

Reportatges