Dilluns, 18 de Febrer de 2019

El ple aprova la rehabilitació de l’estació d’autobusos de Reus

09 de Juliol de 2018, per Redacció
  • Estació d'autobusos de Reus

    Reus.cat

El ple ha aprovat per unanimitat la proposta de resolució del PSC referent a la rehabilitació de l’estació d’autobusos. El portaveu del grup socialista, Andreu Martín, ha argumentat la necessitat de reformar aquesta instal·lació "per a la seva millora i perquè ofereixi un millor servei als usuaris". En aquest sentit, el portaveu del PP, Sebastià Domènech, ha recordat que "aquest tema ja va ser presentat i aprovat en un ple anterior del 2016, i ha preguntat “perquè en tot aquest període no s’ha fet res”. El regidor Arza ha replicat a Domènech dient que el projecte "s’està treballant en una acció conjunta amb la Generalitat i que es materialitzarà pròximament". En nom de la CUP, Edgar Fernández ha apuntat la necessitat que l’equipament d’autobusos faciliti l’ús de les bicicletes en el seu entorn.       

S'aprova la proposta 'Kids Save Lives' de Ciutadans

El ple també ha aprovat una moció de Cs que demana a l’Ajuntament que s'adhereixi al projecte ‘Kids Save Lives’, una iniciativa perquè els centres educatius de la ciutat ofereixin formació en reanimació cardiopulmonar (RCP) als alumnes d'entre 12 i 18 anys. En la presentació, la regidora Pepa Labrador ha defensat la necessitat d’aquesta formació als estudiants per a poder reduir el nombre de morts”. La proposta ha rebut els vots en contra de l’equip de govern, qui de la ma de la regidora de Salut, Noemí Llauradó, ha exposat que la proposta “no té sentit”, ja que el servei “ja es troba en marxa en un bon nombre de centres educatius reusencs, i que el material ja està previst”.

En canvi, no ha tirat endavant la moció presentada també per Ciutadans perquè l’Ajuntament s’adhereixi al conveni entre la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Direcció General de Trànsit (DGT) per a la col·laboració administrativa i l'intercanvi d'informació.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)