Dimecres, 18 de Juliol de 2018

El PP demanarà una major protecció de les dones que han sofert maltractaments

Els populars faran una consulta al plenari sobre la cessió de material públic i de locals per l'1 d'octubre

13 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Sebastià Domènech, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

El Partit Popular de Reus demanarà al ple d'aquest divendres que la Guàrdia Urbana, s'adhereixi al Sistema de Seguiment Integral (Viogen) per casos de violència de gènere per tal d'aconseguir una major protecció de les dones víctimes de maltractament. Sebastià Domènech, portaveu popular manté que "no podem deixar passar l'oportunitat de ratificar aquest acord i mostrar la nostra participació activa contra aquesta classe de delictes".

L'altra moció que presenta el Partit Popular és de rebuig als "atacs vandàlics" realitzats contra interessos turístics. Davant d'aquesta situació, el dirigent popular exposa que "denunciem aquests fets" i "defensem un posicionament ferm de suport al sector turístic com a un dels motors de creixement i creació d'ocupació tant a Catalunya com Espanya".

Consulta sobre la cessió de material per l'1 d'octubre

Els populars preguntaran al voltant de la cessió de "material públic, escenaris, taules i cadires per l'organització d'actes independentistes i per la cessió de locals per l'1 d'octubre". En aquest sentit Sebastià Domènech pregunta "quines entitats o associacions culturals han demanat l'ús d'aquest material públic i denunciarà "si se n'ha lliurat per un ús partidista"

Així mateix el PPC preguntarà a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, si té previst cedir els locals per la celebració d'un referèndum "no legal". En cas afirmatiu, demanaran tota la informació que s'ha enviat a la Generalitat i si pot lliurar als grups municipals el manifest a favor del referèndum que ha signat "en representació de l'Ajuntament de Reus". 

COMENTARIS (0)

Reportatges