Dilluns, 18 de Març de 2019

El PP preguntarà al ple per la data definitiva de la creació del consorci de l’Hospital

13 de Setembre de 2018, per Redacció
  • El PPC preguntarà al Ple del dilluns sobre la data de creació del Consorci hospitalari

    Reusdigital.cat

El grup municipal del PP de Reus presentarà al ple municipal del pròxim dilluns una moció perquè la Generalitat de Catalunya defineixi la data definitiva per a la creació del futur consorci de l’Hospital universitari Sant Joan de Reus. El portaveu popular, Sebastià Domènech,ha afirmat a través d'un comunicat que “és intolerable que la sanitat publica local no sigui la prioritat del govern català” i ha incidit en el fet “que el futur del consorci i la seva implantació resta en mans d’un govern sense rumb i que només pensa en la independència”.

El PP retreu a la presidenta de l’Hospital, Noemí Llauradó que faci “menys viatges per Europa i més viatges a Barcelona per la defensa de la sanitat local i del futur consorci”, i  per “la defensa dels llocs de treball del personal sanitari, ja que amb els continus dèficits i l’actual mala gestió acabaran aplicant retallades en el personal sanitari”.

Així mateix, els populars preguntaran al ple qüestions sobre les queixes que han rebut dels veïns del carrer de Josep Maria Prous i Vila, del projecte ‘Reus Rehabilita’ i el servei de neteja viària del carrer de Carles Riba.  

COMENTARIS (1)

Comentaris

Enric  13 de Setembre de 2018

No hace falta preguntar, No Hay Fechas

Todo esto del consorcio fue Humo, nada de nada, no hay fechas, todos se llenan la boca y nada de nada, la Generalitat necesita dinero para la independència y para pagar al señor Puigdemont y su sequito, mientras tanto los de Reus tenemos que pagar las perdidas de la mala gestion ( Hace varios años ) pero nadie presenta la dimision, eso si estan todos aferrados al sillon, pero pronto hay elecciones

Reportatges